top of page
  • khstam

Gezocht: jonge woordkunstenaars!

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022

Van essay tot rap, een schrijfwedstrijd georganiseerd door Gedeeld Verleden, Gezamenlijke Toekomst Tilburg en Het Wereldpodium Tilburg


Ben jij een middelbare scholier uit Tilburg tussen de 13 en 20 jaar en hou je van poëzie, spoken word of rap, dan is deze wedstrijd iets voor jou!

Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst organiseert in samenwerking met stichting Het Wereldpodium een schrijfwedstrijd. Het thema is ‘Gedeeld Verleden, Gezamenlijke Toekomst’ in het kader van het slavernijverleden en hoe dat vandaag de dag nog voelbaar is.

Schrijf mee, en maak kans op mooie (geld)prijzen (zie verderop)! Een gedicht, rap, songtekst, spoken word of essay… laat je fantasie de vrije loop! Je bijdrage is een tekst van maximaal 1000 woorden of een muzikale bijdrage van maximaal 4 minuten. De school heeft een precieze beschrijving van alle verdere spelregels. Vraag ernaar bij je docent(en).

De deadline voor de inzending is 10 mei 2022 om 12.00u. Op 20 mei worden de 10 finalisten bekend gemaakt. Die winnen sowieso al een expositiebezoek bij Museum de Pont en een masterclass ’teksten schrijven’. Vervolgens zullen zij op 16 juni battelen voor een jury en publiek, en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Het wordt een feestje!

De winnaar krijgt €300, nr. 2 krijgt €175, en nr. 3 €100. Stuur je inzending op tijd in op het e-mailadres: gvgttilburg@outlook.com.

We wachten met spanning op jouw woordcreatie!

Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst Tilburg Stichting Het Wereldpodium
112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page